Nieuws

Bestuur kijkt positief terug op online vergadering

Het bestuur wil stoppen met het fonds en de pensioenen verhuizen naar een verzekeraar. Daarover zijn deelnemers op 24 juni jl. online bijgepraat. De vergadering is goed bezocht. Het bestuur ziet de positieve reacties tijdens de vergadering als een bevestiging om verder te kunnen.


Alle deelnemers van ons fonds hadden een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan deze online vergadering. 51 deelnemers hebben daar gehoor aan gegeven. In de vergadering zijn de ontwikkelingen tot nu toe belicht. Ook heeft het bestuur uitgelegd hoe het tot de keuze voor een verzekeraar is gekomen, en niet voor een andere mogelijkheid. Er was ruimte voor vragen en een goed gesprek. Het bestuur is tevreden over het aantal aanmeldingen en blij met de reacties die werden gedeeld.

De juiste weg

Deelnemers hebben positief gereageerd op de plannen van het fonds. Voor het bestuur was dit een bevestiging dat met de keuze voor een verzekeraar de juiste weg is ingeslagen. Met die waardevolle wetenschap heeft het bestuur inmiddels besloten om de plannen concreet te maken. Daarover ontvangen alle deelnemers in juli persoonlijk bericht. Zij ontvangen dan ook een verslag van de vergadering.

Meer informatie

Op de informatiepagina ‘De toekomst van ons fonds’ houden we u de komende tijd op de hoogte van de ontwikkelingen. Ook krijgt u een indruk van het proces en de stappen die wij nemen. Op de pagina achtergrondinformatie leest u meer over onze motieven voor de overstap.

Hebt u vragen?

Bekijk ook de vragen en antwoorden op deze website. Misschien staat uw vraag er bij. Of neem contact op met ons. Onze medewerkers helpen u graag.

Bron: Bestuur