Nieuws

Algemene Vergadering Verzekerden gaat dit jaar niet door

Ons bestuur heeft besloten in verband met corona dat de jaarlijkse bijeenkomst van ons fonds dit jaar niet doorgaat.

Voor deze Algemene Vergadering van Verzekerden (AVV) was al een datum geprikt: 23 november. Deze datum hadden we al aan u laten weten in onze nieuwsbrief dit voorjaar.

Extra nieuwsbrief

Uiteraard praten we u wel graag bij over de actuele stand van zaken. Dat doen we dit jaar via een extra nieuwsbrief. Hierin komen alle onderwerpen aan bod die normaalgesproken in de bijeenkomst aan de orde komen, zoals:

  • de ontwikkelingen in 2019;
  • de stand van zaken rondom een eventuele verhoging van de pensioenen in januari, en;
  • actuele informatie over de toekomst van ons fonds.

Verder maken we gebruik van de gelegenheid om onze nieuwe bestuursleden voor te stellen.

Per post en digitaal

Ontvangt u van ons een pensioen of hebt u pensioen bij ons opgebouwd en woont u in Nederland? U ontvangt de nieuwsbrief dit najaar per post thuis. Hij verschijnt ook digitaal op deze website.

Eenmalige wijziging

We hopen dat het om een eenmalige wijziging gaat. Het is de bedoeling dat we in 2021 weer ‘gewoon’ live bij elkaar kunnen komen om u bij te praten, zoals u dat van ons gewend bent.

Hebt u vragen over uw pensioen?

Als u nu al vragen hebt over uw pensioen, neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag. Is het een vraag aan het bestuur? Stuur ons dan een e-mail en geef in uw bericht aan dat u wilt dat een bestuurder reageert. Wij zorgen ervoor dat u antwoord krijgt.

Bron: bestuur